Kasper Holm Hansen

Tilbage til barndomsbyen

Det lå ikke i kortene, at Kasper skulle flytte tilbage til Billund Kommune. Han er uddannet sociolog i Aalborg og har været forbi flere storbyer. Og som så mange andre tænkte han også, at det var i København, han skulle bo. Men det gik anderledes...

Når Kasper i dag bor i Grindsted, er der tale om et reflekteret valg: Han og kæresten Louise har boet både i København, Aalborg og Sønderborg, inden valget faldt på Grindsted, hvor de nu har boet i knap et år.

Vi havde den helt store snak: Hvad er vores fremtidsdrømme og vores planer? Hvad vil vi egentlig med vores liv – også om 5, 10 og 20 år?”, fortæller Kasper. Og svaret på det meste var at flytte tilbage. Til gamle venner, til familien og til masser af muligheder.

Og det er et valg, de aldrig har fortrudt: ”Før brugte vi rigtig meget tid på transport, men nu bor vi tæt på vores jobs, så vi føler, vi har fået mere tid til vores venner og fritidsaktiviteter,” siger Kasper.

"Før brugte vi rigtig meget tid på transport, men nu bor vi tæt på vores jobs, så vi føler, vi har fået mere tid til vores venner og fritidsaktiviteter"

Kasper Holm Hansen
Drengetid

Fritiden er godt fyldt op, når man kommer tilbage og bor så tæt på familie og gode, gamle venner. Kasper spiller fodbold i den lokale klub i fødebyen Filskov. Hvordan de ligger i klassementet, behøver vi ikke tale ret meget om… Men det er sjovt og en god måde at se de drengene på, drikke nogle øl og snakke om alting og ingenting.

Min far har været med til at bygge klubhuset,” fortæller Kasper med en vis stolthed. ”Sammen med en masse andre frivillige her fra Filskov. Jeg kan huske, at alle mænd i byen brugte flere weekender på at hjælpes ad. Og det betyder, at vi jo passer rigtig godt på huset i dag,” fortæller han.

At rejse er at...

Kasper har været kæreste med Louise siden folkeskolen. Og direkte adspurgt om deres fritid svarer de i munden på hinanden, at de elsker at rejse! Noget, der er nemt for de fleste at slynge ud, men for Kasper og Louise er der vægt bag ordene: ”Når man bor så tæt på lufthavnen, er det virkelig nemt at rejse spontant. Så om et par uger skal vi ud at rejse igen, men jeg ved ikke hvorhen, for det er en hemmelig fødselsdagsgave fra Louise,” siger Kasper.

"Huse og grunde er billige her i Billund Kommune, og det betyder noget for os, at vi stadig har råd til at rejse – og til en større bil og alt det andet, der også er livet"

Kasper Holm Hansen
Og hvad så med børn?

Det er også nemt at rejse, mens der ikke er aktuelle planer om familieforøgelse. Men det kommer en dag, forsikrer Kasper – og så er han og Louise godt forberedt: ”Vi ved, at Billund Kommune er kendt for et godt dagpleje- og børnehavesystem og nogle virkeligt gode skoler. Og det MÅ jo være godt, når vi ved det allerede inden, vi selv har fået børn,” siger Kasper.

Han og Louise drømmer også om at få eget hus, måske endda bygge selv: ”Huse og grunde er billige her i Billund Kommune, og det betyder noget for os, at vi stadig har råd til at rejse – og til en større bil og alt det andet, der også er livet”, fortæller Kasper.

Vi ved, hvor basen er

Fremtiden er alt andet end bekymringer for Kasper: ”Vi har jo det hele lige her – og vi kan begge finde fremtidige jobs tæt på. Uanset om vi finder nye jobs i Vejle, Kolding, Fredericia eller Esbjerg, kan vi beholde basen her. Det giver en vis ro.”

Cases

Ledige jobs

Billund kommune rummer en række spændende virksomheder, der tilbyder job til den kreative, til håndværkeren, til den administrative, den nyuddannede og til alle, der drømmer om et godt job. Vi har også ét til din kæreste, mand eller kone.

Se jobs her:

jobindex.dk  jobnet.dk  ofir.dk BillundOnline.dk

Velkommen til Billund

Vi er Børnenes Hovedstad, vi forbinder verden med lufthavn og legoklodser - og sammen skaber vi rammerne for dig, der drømmer om et godt og trygt familieliv.

Se brochure