Ronni Kamp

Golf og imponerende teknologi trækker

"Jeg kunne ikke forestille mig nogensinde at flytte herfra. Her er jo alt, hvad vi skal bruge!" Sådan siger Ronni Kamp om at bo i Billund kommune. Men hvad så med fremtiden? Og med fritiden?

For Ronni Kamp virker det helt unødvendigt at tale mere om. Han trækker på skuldrene og ser næsten uforstående ud, når man spørger, hvorfor Grindsted er så godt et sted? For ham er det indlysende og hverken en velbevaret hemmelighed eller en anledning til diskussion. Og det er ikke fordi, det bare er sket sådan. Valget om at bo i Grindsted er faktisk et aktivt valg, hvor der er tænkt på fremtiden for både børn og jobmuligheder. Og fritidsaktiviteterne.

"Jeg kunne ikke forestille mig nogensinde at flytte herfra. Her er jo alt, hvad vi skal bruge!"

Ronni Kamp
Den fede teknologi

Ronni er vokset op i Grindsted og har boet her hele sit liv. Han er gift med Helene, der også er vokset op i Billund kommune og kan slet ikke komme i tanker om nogen gode grunde til ikke at bo lige netop hér. Jobbet som Key Account Manager på Zebicon forener lysten til at sælge og se verden med fascinationen for den imponerende og unikke teknologi indenfor måleteknik, som Zebicon arbejder med. "Det er stedet at være, hvis du interesserer dig bare det mindste for den slags", siger Ronni ikke uden stolthed i stemmen.

Fremtid på Campus

Også børnenes fremtid er der tænkt på: "Med Campus Grindsted har vi masser af muligheder for uddannelse, og det skaber et fedt miljø med rigtig mange muligheder for de unge. Masser af fritidsaktiviteter, kammerater og et trygt miljø at være ung i", siger Ronni. Og så gør det heller ikke noget, at børnene kan blive hjemme, indtil de er helt klar til at stå på egne ben. På Campus Grinsted har man samlet bl.a. 10. klasse, gymnasieuddannelser, erhvervsgymnasium, Social- og sundhedsskolen, landbrugsskolen og erhvervsskolen.

"”Det er stedet at være, hvis du interesserer dig bare det mindste for den teknologi"

Ronni Kamp
Det unikke fællesskab

Ronni tænker ikke kun på sig selv, når han siger, at byen har alt, hvad man skal bruge: "Min datter, Mie, spiller håndbold i den lokale klub, GGIF Håndbold. Jeg tror, de er cirka 80 piger fra 2. og 3. klasse på holdet", siger Ronni. Det er en stor klub i et lille samfund, og medlemstallet fortæller meget om det stærke foreningsliv, som Ronni også selv er en del af. Bare med en meget mindre bold...

Lyden af det helt rigtige slag

"Der er nok mindst to forskellige opfattelser af, hvor lang tid jeg bruger på golfbanen. Spørger du min kone, Helene, vil hun helt sikkert svare, at jeg bruger alt for lang tid herude", smiler Ronni. For så snart han kan komme af sted, smider han den velassorterede golftaske om på bagsædet og sætter kursen mod den hyggelige Gyttegård golfklub i Hejnsvig.

Når bilen er parkeret under de store træer foran det romantiske klubhus, der mest af alt minder om en gammel jagthytte, og kontoret skiftes ud med det grønne græs, frisk luft og lyden af køllens metal, der rammer kuglen på den helt rigtige måde – så slapper han rigtigt af. Og det er ikke fordi, Ronni ikke er et konkurrencemenneske – men han praler ikke med karrierens højdepunkter, og man skal nærmest hive fortællingen om dén eagle, han engang lavede, ud af ham.

"Det startede med, at min bror og jeg fik mulighed for at prøve golf i skolesommerferien, hvor man kunne vælge mellem mange forskellige sportsgrene", fortæller han. "Og så blev jeg hængende. For det er næsten meditativt at stå midt i al den smukke natur – det er fred og ro – og masser af gode venner", siger Ronni.

Man kunne få tanken, at Ronni næsten synes, man er fjollet, når man ikke selv har overvejet at bosætte sig i Billund kommune… Her er jo alt, hvad man skal bruge.

Cases

Ledige jobs

Billund kommune rummer en række spændende virksomheder, der tilbyder job til den kreative, til håndværkeren, til den administrative, den nyuddannede og til alle, der drømmer om et godt job. Vi har også ét til din kæreste, mand eller kone.

Se jobs her:

jobindex.dk  jobnet.dk  ofir.dk BillundOnline.dk

Velkommen til Billund

Vi er Børnenes Hovedstad, vi forbinder verden med lufthavn og legoklodser - og sammen skaber vi rammerne for dig, der drømmer om et godt og trygt familieliv.

Se brochure