Willy Christensen

Plads til bordfodbold og internationale input

Med Aarhus i hjertet kan der være langt til tanken om at bo i Billund. Lige indtil fordelene tippede over i familielivets favør, og der ikke var flere argumenter.

Billund er ikke en typisk by på den jyske hede. Der bor rigtigt mange internationale mennesker, der bare er nogle stærke ressourcer i.” Ordene kommer spontant fra Willy Christensen, der er senior salgs- og marketingmanager i det nye LEGO House i Billund.

Willy var kun seks måneder, da hans amerikanske mor og danske far flyttede fra Chicago til Aarhus, og Willy gætter selv på, at det er dér, hans begejstring over den internationale kultur i byen kommer fra.

Når drømmen går i opfyldelse

Da jeg hørte, at LEGO House skulle åbne, tænkte jeg med det samme, at det ville være et naturligt næste skridt i min jobkarriere,” fortæller Willy, der øjnede en perfekt mulighed for at udfordre sin faglige interesse.

"Billund er ikke en typisk by på den jyske hede. Der bor rigtigt mange internationale mennesker, der bare er nogle stærke ressourcer i."

Willy Christensen
Aarhus i hjertet

Willy er opvokset i Aarhus og har altid befundet sig i midtbyen, som hurtigt blev en stor del af ham. På Handelshøjskolen mødte han Else-Marie. Selvom deres første møde indebar en uoplyst mængde af øl, blev de to gift i 2008.

At tage springet

Da Willy og Else-Marie blev færdige på Handelshøjskolen, fik de begge job hos LEGO, og i de første tre år pendlede de mellem Aarhus og Billund. Men da datteren Thea meldte sin ankomst, skete der pludselig noget: Tid med familien blev vigtigere end nogensinde. I 2009 tog de springet og flyttede ind deres gule hus, som netop er blevet udvidet med to store børneværelser og opholdsrum til deres fodboldbord, hvor familien dagligt dyster.

"Det giver noget krydderi. Og det giver vores børn en bredere forståelse af den verden, vi bor i."

Willy Christensen
Også for børnenes skyld

Når man går ned ad gaden, kan man møde en person, som måske ellers burde gå rundt i New York. Det er så fordi, han er designer hos LEGO. Det giver noget krydderi. Og det giver vores børn en bredere forståelse af den verden, vi bor i.

FACTS

Familien består af Willy, senior salgs- og marketingmanager hos LEGO House, Else-Marie, projektleder i IT-afdelingen hos LEGO og Asger på fem og Thea på syv år.

Cases

Ledige jobs

Billund kommune rummer en række spændende virksomheder, der tilbyder job til den kreative, til håndværkeren, til den administrative, den nyuddannede og til alle, der drømmer om et godt job. Vi har også ét til din kæreste, mand eller kone.

Se jobs her:

jobindex.dk  jobnet.dk  ofir.dk BillundOnline.dk

Velkommen til Billund

Vi er Børnenes Hovedstad, vi forbinder verden med lufthavn og legoklodser - og sammen skaber vi rammerne for dig, der drømmer om et godt og trygt familieliv.

Se brochure